top of page

ESTUDI LLULL, 233

El nostre Estudi principal, situat al Carrer Llull 233, on rebràs tota la nostre atenció al client per informar-te de les nostres classes, promocions i fer-te una visita guiada a les nostre instalacions.

Dispossem de 3 sales destinades a la pràctica del Pilates, tant del Pilates Mat (Terra) com del Pilates amb Màquines (Reformer), tant en grup reduït com privades, així com, a la realització d'altres classes dirigides de Tonificació, Ioga, Meditació, Estiraments, etc... classes per embarassades i pels més exigents, Entrenaments Personals, els quals, a part de al nostre Estudi, els realitzem tambè a Domicili i al aire lliure.

Les Sala 1 i la Sala 2, estan destinades a la pràctica de classes de Pilates i dirigides en grups reduïts. Les classes es realitzen en horaris separats, per tal de garantir la màxima disponibilitat d'horaris pels nostres clients.

La Sala 3, està destinada a la realització de classes de Pilates Reformer, en grup reduït i classes privades individuals, en parella o en grup de fins a 4 persones.

Dispossem de material esportiu d'ultima generació, per garantir la màxima qualitat de les nostres classes.

Adicionalment possem a dispossició dels nostres clients, una sala d' espera, vestuaris tant per homes com per dones, taquilles per deixar les pertinencies, banys habilitats, etc...

El nostre Estudi de Llull, s´ha dissenyat per tal de garantir que els nostres usuaris i usuaries, gaudeixin d' una experiència única durant la realització de les classes.

Totalment climatitzada per fer més confortable la realització de esport sigui quina sigui la estació de l'any.

Il·luminació especial per a àmbits esportius i tot això rodejat de miralls en els quals podràs mirar-te per millorar la teva tècnica.

A més a més, els nostres tècnics t' ajudaran, no només a aprendre, sinó a que et sentis com a casa.

Oferim , la possibilitat de lloguer de les nostres sales per a realitzar els teus esdeveniments o per a dur a terme les teves pròpies classes dirigides, les quals, ens encarregarem de promocionar dins del nostre horari a tots els nostres clients.

Per més informació o tarifes de lloguer de sala, fes click aquí 

bottom of page