El nostre equip

IMG_20190724_200440_Original_edited.jpg

Olga

Hola, sóc l'Olga!!!

Nascuda  a Barcelona.

Sóc Instructora Certificada de Pilates, Pilates Pre i Post natal, Instructora titulada de Balance, Zumba, Core i Body Pump

Em considero una persona dinàmica , honesta, empàtica amant dels animals i m encanta viatjar per descobrir altres cultures i enriquir-me amb noves experiències.

 

La meva passió en el món l'esport va començar de ben petita, transmesa per la meva família i així és com va començar tot en aquest món….

Amb més de 15 anys d'experiència en l'àmbit esportiu, el meu amor cap a l'esport em va portar a  treballar a diferents centres esportius, perfeccionant les tècniques en les que em centrava, però al mateix temps formant-me en diferents modalitats. 

Tot aquest coneixement, m´ha portat a  adaptar qualsevol tipus d'entrenament o classe, a les necessitats que un alumne pugui requerir, per tal de donar el millor de si en la pràctica esportiva, sense importar les seves condicions físiques o de salut.

En aquests anys de recorregut, vaig descobrir el Pilates, els beneficis del qual van ser tota una revelació per mi . Per això vaig decidir aprofundir en aquesta modalitat.

Espero en breu compartir la meva passió pel Pilates amb tu aviat!

Ens veiem!!

A4C29293-8D0C-40E4-8B54-12DAC3652D1D.JPG

Nena

Hola, sóc Nena!!!

Vaig descobrir el Ioga fa més de 15 anys en plena etapa de creixement, rebeldia i búsqueda personal.

Poc a poc em vaig enamorar d'aquesta disciplina, de la seva fortalesa, del moviment connectat amb la respiració i de la idea de millorar la salut integral, cultivar una major consciència de la ment i de la emoció.

 

Treballo el balanç entre la presència activa i el moviment fluid del Hatha Vinyasa.  Des de seqüències creatives, vigoritzants i dinàmiques, fins a pràctiques de baix tempo enfocades a la flexibilitat i la relaxació.

Desitjo que els practicants surtin de les nostres classes en pau i al mateix temps, profundament empoderats.

 

Quan prens les regnes i aprens a realitzar la connexió entre un cos fort. una ment flexible i una veu amable al teu interior, l' èxit real, apareix.