El nostre equip

IMG_20190724_200440_Original_edited.jpg

Olga

Hola, sóc l'Olga!!!

Nascuda  a Barcelona.

Sóc Instructora Certificada de Pilates, Pilates Pre i Post natal, Instructora titulada de Balance, Zumba, Core i Body Pump

Em considero una persona dinàmica , honesta, empàtica amant dels animals i m encanta viatjar per descobrir altres cultures i enriquir-me amb noves experiències.

 

La meva passió en el món l'esport va començar de ben petita, transmesa per la meva família i així és com va començar tot en aquest món….

Amb més de 15 anys d'experiència en l'àmbit esportiu, el meu amor cap a l'esport em va portar a  treballar a diferents centres esportius, perfeccionant les tècniques en les que em centrava, però al mateix temps formant-me en diferents modalitats. 

Tot aquest coneixement, m´ha portat a  adaptar qualsevol tipus d'entrenament o classe, a les necessitats que un alumne pugui requerir, per tal de donar el millor de si en la pràctica esportiva, sense importar les seves condicions físiques o de salut.

En aquests anys de recorregut, vaig descobrir el Pilates, els beneficis del qual van ser tota una revelació per mi . Per això vaig decidir aprofundir en aquesta modalitat.

Espero en breu compartir la meva passió pel Pilates amb tu aviat!

Ens veiem!!

PHOTO-2021-05-08-10-13-24.jpg

Fernando

Hola sóc Fernando.

 

Vaig néixer a Buenos Aires, Argentina.

 

Sóc professor de Ioga i Pilates certificat i tècnic titulat  d'activitats dirigides de Fitness, musculació, etc...

 

M'encanta fer programes d'entrenament amb suport musical.

Sóc un apassionat del món de l'esport i és per això que vaig fent formacions continuades per anar aprofundint i progressant, perquè en aquesta professió mai pots deixar d'aprendre.

Persona dinàmica, comunicativa, que sap escoltar.

Espero veure'ns aviat a Pilates Poblenou i gaudir amb vosaltres de les nostres classes de Ioga.

T'espero!!