top of page

ESTUDI MARIÀ AGUILÓ, 84

IMG_6887.JPG

Situat al cor de Poblenou, al Carrer Marià Aguiló 84, va ser el nostre primer centre, el orígens.

 

Reconvertit en un Centre Exclusiu de Pilates Reformer, amb 6 màquines d'última generació per la correcta pràtica de les classes. Dissenyat perquè et sentis com a casa i què la gent del barri pugui venir a aprendre, millorar i gaudir, dels nostres serveis.

 

Oferim classes per a gent de totes les edats, des de els més joves de casa, fins als més grans i classes exclusives per embarassades... tot destinat per deixar de banda l'estrès diari i per dedicar un temps a relaxar-te i millorar la teva qualitat de vida i salut.

El nostre centre, dispossa de vestuaris amb taquilles de seguretat per desar les teves pertinències, banyzona de sofàs i de la sala principal, on es duen a terme les classes.

Els nostres tècnics t' ajudaran, no només a aprendre, sinó a que et sentis com a casa.

La Sala principal del nostre Estudi, totalment climatitzada per fer més confortable la realització de esport sigui quina sigui la estació de l'any.

Il·luminació especial per a àmbits esportius i tot això rodejat de miralls en els quals podràs mirar-te per millorar la teva tècnica.

La nostra sala inclou, una zona de sofàs, on podràs gaudir d´un cafè amb els teus companys abans de començar qualsevol classe.

Per atenció al públic, dirigeix-te al nostre Estudi del Carrer Llull, 233, on t´oferirem tota la informació necessaria per apuntar-te a les nostres classes de Reformer, tant en grup, com individuals.

IMG_6892.JPG
bottom of page