ESTUDI MARIÀ AGUILÓ, 84

1959_Foto.1625124777.jpg

Situat al cor de Poblenou, al Carrer Marià Aguiló 84, va ser el nostre primer centre, el orígens.

 

Reconvertit en un Centre Exclusiu de Pilates Reformer, amb màquines d'última generació per la correcta pràtica de les classes. Dissenyat perquè et sentis com a casa i què la gent del barri pugui venir a aprendre, millorar i gaudir, dels nostres serveis.

 

Oferim classes per a gent de totes les edats, des de els més joves de casa, fins als més grans i classes exclusives per embarassades... tot destinat per deixar de banda l'estrès diari i per dedicar un temps a relaxar-te i millorar la teva qualitat de vida i salut.

El nostre centre, dispossa de vestuaris amb taquilles de seguretat per desar les teves pertinències, banyzona de sofàs i de la sala principal, on es duen a terme les classes.

Els nostres tècnics t' ajudaran, no només a aprendre, sinó a que et sentis com a casa.

La Sala principal del nostre Estudi, totalment climatitzada per fer més confortable la realització de esport sigui quina sigui la estació de l'any.

Il·luminació especial per a àmbits esportius i tot això rodejat de miralls en els quals podràs mirar-te per millorar la teva tècnica.

La nostra sala inclou, una zona de sofàs, on podràs gaudir d´un cafè amb els teus companys abans de començar qualsevol classe.

Per atenció al públic, dirigeix-te al nostre Estudi del Carrer Llull, 233, on t´oferirem tota la informació necessaria per apuntar-te a les nostres classes de Reformer, tant en grup, com individuals.

1958_Foto.1625124740.jpg