El nostre Estudi

KWSZ2104.JPG

La nostra Sala

La Sala principal del nostre Estudi, de 40m2, amb les últimes tecnologies 'àudio, perquè puguis gaudir de una experiència immersiva de les nostres classes.

Totalment climatitzada per fer més confortable la realització de esport sigui quina sigui la estació de l'any.

Il·luminació especial per a àmbits esportius i tot això rodejat de miralls en els quals podràs mirar-te per millorar la teva tècnica.

La nostra sala inclou, una zona de sofàs, on podràs gaudir d´un cafè amb els teus companys abans de començar qualsevol classe.

Oferim a més a més, la possibilitat de lloguer de la nostra sala per a realitzar els teus esdeveniments o per a dur a terme les teves pròpies classes dirigides, les quals, ens encarregarem de promocionar dins del nostre horari a tots els nostres clients.

Per més informació o tarifes de lloguer de sala, fes click aquí 

El nostre estudi

Som un petit centre de Pilates, situat al cor de Poblenou, amb una atmosfera acollidora per a  realitzar classes privades o en grups reduïts,

 

Dissenyat perquè et sentis com a casa i què la gent del barri pugui venir a aprendre, millorar i gaudir, dels nostres serveis.

 

Oferim activitats per a gent de totes les edats, des de els més joves de casa, fins el més grans, passant per famílies senceres... tot destinat per deixar de banda l'estrès diari i per dedicar un temps a relaxar-te i millorar la teva qualitat de vida i salut.

El nostre centre, està dotat del millor material esportiu, de vestuaris amb taquilles de seguretat per desar les teves pertinències, bany, patí interior on relaxar-te, zona de sofàs i de la sala principal, on es duen a terme les classes.

Els nostres tècnics t' ajudaran, no només a aprendre, sinó a que et sentis com a casa.

AVBY0607.JPG